Информация за поръчки

Уважаеми клиенти, читатели, фенове на Леге Артис,

Издателството отвори свой електронен магазин LEGEARTISBG.NET.

 

НАЧИНИ ЗА ПОРЪЧКА:

Чрез заявка в електронния магазин LEGEARTIS-BG.NET, който се намира на:

https://www.legeartis-bg.net/

Уточнения могат да се извършват и по телефона – 0887542393

или по мейл legeartis@el-soft.com

НЕОБХОДИМИ ДАННИ ПРИ ПОРЪЧКА:
Град, име и фамилия, телефон, избор на офис/номер на автомат на «Спиди» или адрес за доставка..

ЗА ФИРМИ:
Фактури се издават от куриера в момента на доставката/плащането или според техните условия в рамките на 5 работни дни, прикачва се издаденият от Спиди документ за плащане.

ОТСТЪПКА:

Предвидена е промоционална отстъпка (в момента 15%). Автоматично ще бъде приложен промо код 15SALE при завършване на поръчката.

Тази отстъпка е динамична и може да се променя, както и може да не важи по всяко време за всички книги.

Тази отстъпка не се прилага за книги, които са в категорията ПРОМОЦИИ.

ДОСТАВКА:
Книгите ще се доставят от нашия партньор «Спиди» до удобен за Вас офис, автомат или до посочен от Вас адрес.
В поръчката това изрично се указва.

Доставката е за сметка на получателя. Имайте предвид, че цената на услугата до адрес е по-скъпа, отколкото до офис, а най-евтино е до автомат.

За поръчка на стойност над 50 лв. (след автоматично приспадане от системата на промоционалната отстъпка или отстъпката с промокода) – доставката е за наша сметка.

Основно книгите ще се получават от офиса ни в гр. Плевен. В случай, че поръчаната стока се намира в друг обект, в момента на генериране на товарителница администраторът на магазина има възможност да промени този обект. Трябва да се има предвид, че промяната на обекта може да доведе цена на доставката и услуга, различни от тези показани на клиента при завършване на поръчката (особено ако обектите са в различни населени места).

За евентуално временно изчерпване на дадена книга, неотбелязано в сайта, ще бъдете уведомявани по мейл или телефон.

ЗАПЛАЩАНЕ
Заплащането на книгите ще става в момента на получаване на книгите – с карта или в брой в зависимост от възможностите на куриерската фирма/офис/автомат.

Срещу заплатената сума ще получите разписка за паричен превод, която е равносилна на касов бон. Пазете я – в случай на отказ, връщане, издаване на фактура.

СРОКОВЕ
Предвид епидемичната обстановка, обработката на поръчката ще става в рамките на 1-3 дни. Този срок НЕ включва времето за доставка от куриер.

РАБОТНО ВРЕМЕ
Поръчки ще могат да се правят по всяко време, но отговор и реакция ще получавате в рамките на възможното работно време на офиса.